VERKKOKAUPPA

Lattiakaivon kansi

A-collection lattiakaivon kansi, ruostumatonta terästä. Kehyksen koko 197 x 197 mm Kannen halkaisija 160 mm Saatavilla tavallisena tai 32 mm läpiviennin reiällä varustettuna.

20,00 €

Jakorasia AP9

ABB jakorasia AP9 (2,5 mm², 500 V, IP65) Kalvotiivisteitä sivulla 12 kpl (<Ø 17 mm) Kalvotiivisteitä pohjassa 2 kpl (<Ø 19 mm) Asennuslämpötila -25...+60°C

3,50 €

Valaisinpistorasia

Valaisinpistorasiakansi ABB. Asennetaan jakorasian päälle, tai suoraan kattopinnalle. max. 6 A 250 V valaisin. Ripustuskoukun kuormitus enintään 15 kg.

11,50 €

MITSUBISHI ELECTRIC Ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpun älykäs lämmitysjärjestelmä ja muut tekniset ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden. Ecodanilla lämmität myös tarvitsemasi käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Säästät satoja euroja ja nostat merkittävästi asumisen tasoa. Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoja, joista löytyy sopiva kokonaisuus sinunkin kotiisi. Koska Ilma-vesilämpöpumppu tulee osaksi käyttövesijärjestelmää, täytyy meidän tutustua kohteeseen täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi. Pyydä tarjousta alla olevasta painikkeesta, niin sovimme veloituksettoman konsultoinnin.

0,00 €

MITSUBISHI ELECTRIC RW

MITSUBISHI ELECTRIC RW on erinomaisella lämmitysteholla varustettu ilmalämpöpumppu. RW mallisarja sisältää Hyper Heating teknologiaa hyödyntävä erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn ulkoyksikön. Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö lämmittää -35°C ulkolämpötilaan asti.  Sisäyksikkö on varustettu Dual Barrier pinnoitteella, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistusjärjestelmällä, sekä käyttötilan valitsimella. Dual Barrier kaksoissuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää lian kerääntymistä sisäyksikköön. Puhtaana pysyvä yksikkö auttaa energiatehokkuuden säilymisen koko käyttöiän ajan.  LN mallisarja on varustettu sisäänrakennetulla Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistuslaitteella. Plasmapuhdistin poistaa huoneilmasta pienhiukkasia (PM2.5), joka edistää ilmanlaatua. Käyttötilan valitsin auttaa löytämään erilaisiin huoneisiin sopivan ohjelman tilan koon ja käyttötarkoituksen avulla. Sisäyksikön mitat: Leveys 998 mm Korkeus 305 mm Syvyys 247 mm RW mallisarjasta on saatavilla kaksi mallia. RW 35 mallin nimellinen lämmitysteho on 4,0 kW ja jäähdytysteho 3,5 kW. RW 25 mallissa nimellinen lämmitysteho on 3,2 kW ja jäähdytysteho 2,5 kW Hinta pelkän pumpun hinta. Ilmalämpöpumput myydään aina kotiin kuljetettuna ja asennettuna. Hintaan lisätään asennuksen kulut.

10 000,00 €

MITSUBISHI ELECTRIC AY

MITSUBISHI ELECTRIC AY on elegantilla muotoillulla varustettu mallisarja. Sisäyksikkö on varustettu Dual Barrier pinnoitteella, automaattisella puhtaanapitotoiminnolla ja V Blocking -suodattimella. Dual Barrier kaksoissuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää lian kerääntymistä sisäyksikköön. Puhtaana pysyvä yksikkö auttaa energiatehokkuuden säilymisen koko käyttöiän ajan.  Kaukosäätimellä ohjelmoitava Self Clean -toiminto estää jäähdytyksestä aiheutuneen tiivistyneen kosteuden lian keräyksen. Puhtaanapitotoiminto puhaltaa sisäyksikön kuivaksi jäähdytyksen jälkeen. V-blocking suodatin puhdistaa sisäilmaa poistamalla epäpuhtauksia, kuten viruksia, bakteereja, hometta ja allergeeneja Hiljaisen sisäyksikön ansiosta AY mallisarja on hyvä valinta esimerkiksi makuuhuoneisiin. AY mallisarjan sisäyksiköiden käyntiääni on alhaisimmillaan 18 dB. Sisäyksikön mitat: Leveys 798 mm Korkeus 299 mm Syvyys 245 mm AY mallisarjasta on saatavilla kaksi mallia. AY 35 mallin nimellinen lämmitysteho on 4,0 kW ja jäähdytysteho 3,5 kW. AY 25 mallissa nimellinen lämmitysteho on 3,2 kW ja jäähdytysteho 2,5 kW Hinta pelkän pumpun hinta. Ilmalämpöpumput myydään aina kotiin kuljetettuna ja asennettuna. Hintaan lisätään asennuksen kulut.

10 000,00 €

MITSUBISHI ELECTRIC LN

MITSUBISHI ELECTRIC LN mallisarjassa on innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettu tyylikäs sisäyksikkö. Sisäyksikössä on muun muassa kaksoissiivekkeet, joiden avulla ilmavirta voidaan ohjata kahteen eri suuntaan samanaikaisesti. Kahdeksanosainen infrapunatunnistin havaitsee kolmiulotteista lämpötilaa huoneessa, joka yhdistettynä kohdistettaviin siivekkeisiin mahdollistaa tasaisen lämpötilan koko huoneessa.  Kaksoissuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää lian kerääntymistä sisäyksikköön. Puhtaana pysyvä yksikkö auttaa energiatehokkuuden säilymisen koko käyttöiän ajan. LN mallisarja on varustettu sisäänrakennetulla Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistuslaitteella. Plasmapuhdistin poistaa huoneilmasta pienhiukkasia (PM2.5), joka edistää ilmanlaatua.  Sisäyksikköön on saatavilla 4 eri värivaihtoa. Mallisarjan vaihtoehdot ovat LN25 LN35 ja LN50 Kaikkien mallien sisäyksikköjen koko on (k x l x s) 307 x 890 x 233 mm Ulkoyksikköjen koot (mm): LN25 550x800x285 LN35 550x800x285 LN50 880x840x330 Jäähdytyksen ja lämmityksen nimellistehot: LN25 jäähdytys 2.5 kW lämmitys 3.2 kW LN35 jäähdytys 3.5 kW lämmitys 4.0 kW LN50 jäähdytys 5.0 kW lämmitys 6.0 kW Hinta pelkän pumpun hinta. Ilmalämpöpumput myydään aina kotiin kuljetettuna ja asennettuna. Hintaan lisätään asennuksen kulut. 

10 000,00 €

MITSUBISHI ELECTRIC FT

Mitsubishi FT mallisarjassa on Hyper Heating teknologialla varustettu erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetty ulkoyksikkö. Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö lämmittää -35°C ulkolämpötilaan asti. Sisäyksikössä on sisäänrakennettu Wi-Fi -ohjaus, joka mahdollistaa jäähdytys- ja lämmitysasetusten muokkauksen tietokoneen ja mobiililaitteen avulla. Lisäksi laitteessa on LED-taustavalaistu kaukosäädin, joka mahdollistaa laitteen ohjauksen myös pimeässä. Sisäyksikön mitat: Leveys 838 mm Korkeus 280 mm Syvyys 229 mm FT mallisarjasta on saatavilla kaksi mallia.  FT 35 mallin nimellinen lämmitysteho on 4,0 kW ja jäähdytysteho 3,5 kW.  FT 25 mallissa nimellinen lämmitysteho on 3,2 kW ja jäähdytysteho 2,5 kW Hinta pelkän pumpun hinta. Ilmalämpöpumput myydään aina kotiin kuljetettuna ja asennettuna. Hintaan lisätään asennuksen kulut.

10 000,00 €